Kivoc al zeker van eindmanche (video en foto’s)

Kivoc Kinrooi ontvangt op zaterdag 5 april acht ploegen vanuit de Vlaamse Jeugd Champions League, die ze in hun sporthal in Kinrooi gaan organiseren. Het eigen team zal die dag niet spelen omdat ze zichzelf al gekwalificeerd hebben voor de eindmanche van 10 april.

Deze vijfde april gaat het voorlaatste luik van de Champions League U15 Jongens door. In sporthal De Schans wordt de laatste kwalificatie gespeeld voor dit seizoen.

Deelnemende ploegen in Kinrooi zijn: EVO Ename, Oxaco Antwerpen, Waasland Kruibeke, Lizards Leuven, Mendo Booischot, VC Duvel Puurs, Olympia Haacht en Vamos Stekene.

Het eigen Kivoc U15 Jongens-team zal 10 april aantreden in Wortegem-Petegem om daar te strijden voor de eerste plaats in de Jeugd Champions League U15 Jongens. In de algemene rangschikking staat de Kivoc ploeg momenteel tweede, achter Kruikenburg Ternat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here