Geslaagde babyborrel in Maaseik (video en foto’s)

De Gezinsbond van Neeroeteren, Opoeteren, Dorne en Maaseik en de Stad Maaseik kijken terug op een geslaagde babyborrel, die zondag 27 maart in het Cultureel Centrum van Neeroeteren werd gehouden. Vorig jaar werden er in de gemeente Maaseik 243 nieuwe wereldburgers geboren. Hun ouders en de jongelingen kregen zondag een ontbijt aangeboden.

Tevens werd door burgemeester Jan Creemers van Maaseik een jaarboom geplant, een jaarlijkse gebeurtenis. De burgervader zegt tevreden te zijn over de nieuwe aanwas in Maaseik.

3 REACTIES

  1. Wat een mooie reportage van de babyborrel, georganiseerd door de Gezinsbond van Dorne, Opoeteren, Neeroeteren en Maaseik, ism de stad Maaseik! Mooie duidelijke foto’s, klank die perfect is…..Al dat jeugdig geweld, prachtige snoetjes van tevreden kindjes en hun terecht fiere ouders……
    Proficiat, van een tevreden organiserend Gezinsbond team uit Neeroeteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here