Halfvastengenot in Maaseik (foto en video)

We waren er voor de eerste keer LIVE bij….. onze cijfers vertellen ons dat we zondagmiddag werden gevolgd door méér dan 6.000 mensen !!! We kregen nu al reacties uit o.a  Spanje,  Zweden, Australië, Cyprus en Thailand … België en Nederland praten we niet eens over !
Een mooie Halfvastenstoet die zondag 26 maart door de straten van Maaseik trok, met 79 deelnemers, bestaande uit groepen, einzalgangers, muzikanten en meer, waarvan er velen uit Maaseik zelf afkomstig waren, maar er ook deelnemers waren uit onder andere Zolder, Ittervoort, Linne, Weert, Kerkrade, Maasbracht, Maastricht, Stramproy en Roggel.

Maandag een geweldige videoreportage op deze pagina om 12.00 uur !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here