Geweldige stoet Boggeter Papbugels (foto’s en video)

 

Maandagmiddag trok een geweldige stoet van de Boggeter Papbugels door de straten van Bocholt.

Vele duizenden toeschouwers kwamen op het spektakel af. Ook het aantal deelnemers aan de stoet was erg groot. De deelnemers kwamen o.a. uit Kaulille, Hamont, Achel, Overpelt, Neerpelt en uiteraard uit Bocholt zelf. Snoep en zelfs speelgoed werd massaal in het rond gestrooid voor een zeer dankbaar publiek.

Helemaal droog hielden de Papbugels het niet, maar de regenbuien konden de carnavalsvierders in Bocholt niet deren. De toegangswegen naar de optochtroute waren uit veiligheidsoverwegingen met zware betonblokken geblokkeerd.

Bekijk hier onze zeer uitgebreide fotoreportage. Vanaf dinsdag ziet u op deze pagina ook een videoverslag !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here