Wouter Smeets en Kelly Stevens Boerenbruidspaar Molenbeersel

Wouter Smeets en Kelly Stevens werden vrijdagnacht voorgesteld als het nieuwe Boerenbruidspaar van Molenbeersel. Het zijn De Gaapmesse in Molenbeersel die deze activiteit na enkele jaren weer nieuw leven hebben ingeblazen in het Molenbeerselse. Wouter is de broer van Prins Brecht Smeets van De Gaaplepels in Molenbeersel.

Bij een vol Café Molendorp in Molenbeersel werd het kersverse boerenbruidspaar gepresenteerd. Saillant detail: Bruid en bruidegom waren de hele avond tussen de aanwezigen, niemand, buiten de organisatie, wist hier van af. “We hebben de spanning prima opgebouwd”, aldus organisator Birgit Hinoul.

Het boerenbruidspaar zal niet als zodanig meelopen in de stoet komende maandag. “Ze lopen wel mee, maar in een andere setting”, aldus Hinoul.

En op de vraag of de Boerenbruiloft ook een editie 2018 kent, wordt enkel bevestigend geantwoord.

1 REACTIE

  1. Wat zal pappa Thei trots zijn hier boven! Unne preens en en den dikste boeer, det geeft gooie oogst ! SUPER, Genieetj er van manne, ALAAF !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here