Twee supermarkten in Echt-Susteren tijdelijk dicht

Na de Jan Linders in Pey, gaat ook de EMTÉ-supermarkt in Echt tijdelijk dicht voor een verbouwing. Dat meldt de supermarkt op haar website. De EMTÉ in Echt gaat dicht op woensdag 1 maart om 15.00 uur. De feestelijke opening van de nieuwe winkel is woensdag 15 maart om 9.00 uur.

“In Echt openen wij onze vernieuwde winkel in de formule EMTÉ 3.0. Bij deze formule staan beleving en inspiratie rondom goed en lekker eten centraal. De huisstijl is gemoderniseerd en de winkelinrichting is aangepast om het winkelplezier te vergroten. Aan het assortiment zijn bijzondere en kwalitatieve producten toegevoegd. Bovendien wordt het versassortiment in Echt uitgebreid en bereiden wij straks nóg meer producten in eigen winkel.”

De EMTÉ is niet de enige winkel die meer gaat inzetten op vers. Ook de Jan Linders in Pey-Echt doet dat. Deze supermarkt is dicht tussen zaterdag 25 februari 13.00 uur en woensdag 8 maart 9.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here