Geflitst in de regio

Politie Vlaanderen

Dinsdag 21 februari werd er op snelheid gecontroleerd op enkele plaatsen binnen de politiezone Noordoost-Limburg.

In Bocholt werd er geflitst op de Kaulillerweg, Breeërweg (bebouwde kom), Lillerbaan en Reppelerweg. In Bree kon je hem vinden op de Peerderbaan, ‘t Hasseltkiezel en Bocholterkiezel. In Kinrooi kiekte hij op de Venlosesteenweg (bebouwe kom) en Weertersteenweg. En in Meeuwen-Gruitrode ten slotte stond hij in de Ophovenstraat en op Plockroy.

In de bebouwde kom van Kinrooi (Venlosesteenweg) werd er opvallend veel geflitst, in Bocholt (Breeërweg) daarentegen lieten weinigen zich vangen en hield men zich aan de opgelegde snelheid. Pijnpunten blijven de Ophovenstraat en Plockroy. Op de Bocholterkiezel, waar een maximum snelheid geldt van 70 km/uur, vloog iemand aan 139 km/uur voorbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here