Ook Dilsen-Stokkem gaat opruimen

vuilnis

In navolging van Kinrooi en Bocholt gaat ook de gemeente Dilsen-Stokkem aan de slag met zwerfvuil. In het weekend van 17, 18 en 19 maart 2017 organiseert het stadsbestuur in samenwerking met Limburg.net opnieuw een grote zwerfvuilopruimactie langs wegen, maar ook in de natuurgebieden langs de Maas.

Scholieren, verenigingen en buurten worden opgeroepen mee te doen èn kunnen er nog wat aan verdienen. Aanmelden kan voor 28 februari 2017 bij de milieudienst

De gemeente zorgt voor het nodige materiaal zoals vuilzakken, handschoenen en zo meer.

Elke school/verenigingen krijgt per opgeruimde kilometer 15 euro.

Voor het opruimen in RivierPark Maasvallei wordt een vergoeding gehonoreerd van tien euro per opgeruimde hectare plus zeven euro per gevulde afvalzak. Men richt zich hier op het zwerfvuil dat door hoog water is achtergebleven in het natuurgebied.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here