Workshop Handboog Schieten in Tungelroy

Afgelopen zaterdag vond er een workshop Handboogschieten plaats, bestemd voor de Welpen van Scouting Tungelroy. Deze workshop werd georganiseerd door Handboogvereniging De Grensschutters uit Haler-Uffelse.

De handboogvereniging, die al sinds 1952 bestaat, ging graag in op de vraag van Scouting Tungelroy. Voorzitter Peter Janssen: “We organiseren vaker workshops met onze vereniging. Insteek hierbij is dat we cursisten kennis laten maken met onze sport. Zeker het kennis laten maken van jongeren met deze sport is extra mooi. Wel zorgen we dan altijd voor goede en voldoende begeleiding.”

De vereniging uit Haler-Uffelse telt vijftig leden, waarvan er dertig actief zijn.

Foto’s: Scouting Tungelroy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here