500 Uitzendingen geeft aanleiding voor een feestje

Vandaag, donderdag 16 februari, wordt er bij de publieke omroep WeertFM, een feestje gebouwd. Twee radioprogramma’s van de zender worden voor de 500ste maal uitgezonden, ‘De Scherpe Rand’ en ‘WeertFM All Areas’.

Op 10 mei 2007 was voor de eerste keer de vernieuwde donderdagavond van WeertFM te horen. Om 20.00 uur startte ‘De Scherpe Rand’, waarin Igor Ronckers nieuwe cd’s uit de alternatieve hoek van platenland behandelt. Vaste rubrieken zijn ‘Der Alto’ en ‘De Plaat Gepoetst’.

Daarna was het vanaf 21.00 uur de beurt aan ‘All Areas’, waarin Harrold Verheijen aandacht besteedt aan muziek van lokale bands en live-optredens in de regio.

Vanavond wordt stil gestaan bij deze mijlpaal. Dit zal gebeuren middels een gecombineerde uitzending van beide programma’s, waarbij er twee live-optredens zullen plaatsvinden, van Hot Buskers en Loxley Lane.

De uitzending begint om 20.00 uur en is te beluisteren op WeertFM radio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here