Horizontale programmering voor Lokale Omroep Echt-Susteren

Lokale Omroep Echt-Susteren (LOES) heeft enige tijd geleden haar dagprogrammering gewijzigd. Een team enthousiaste vrijwilligers verzorgd nu de programmering op werkdagen van 7.00 tot 19.00 uur. Als sausje op de programmering brengt de omroep vandaag een LUV Top 100, een romantische hitparade, samengesteld door de luisteraars uit de gemeente Echt-Susteren.

De nieuwe programmering startte eind januari. Programmamakers Hans Timmermans en Henri Kicken zetten zich volledig vrijwillig in voor de omroep uit Echt-Susteren. “We willen naar een hoger niveau en van LOES weer een volwaardig medium maken voor Echt-Susteren”, vertelllen de heren gezamenlijk

Verder brengen programmamakers Will Schmitz, Jorg Sevriens, Ruud Peters, Rianne Frencken en Reinier Witbols Feugen muziek op de zender. “Op de zender is ook flink aandacht voor regionale muziek”, aldus Henri Kicken. “Met de Limbo-Tick programmeren we op vaste tijden muziek die een Limburgse inslag kent”, zo vervolgt de dj.
De LUV Top 100 start om 11.00 uur vandaag. De hitparade die door luisteraars van de zender werd samengesteld kent geen verrassende Top 3:

1. Bryan Adams – Everything I Do (I Do It For You)
2. Bangles – Eternal Flame
3. Extreme – More Than Words

Aan deze romantische hitlijst wordt naast het radiosignaal ook op de lokale TV aandacht geschonken.

Foto: Fotoclub Echt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here