Dameselftal Molenbeersel heeft al veel animo (video en foto’s)

Hoger Op Molenbeersel is voornemens te starten met een dameselftal. Er hebben zich al enkele enthousiaste dames aangemeld, maar men is nog op zoek naar versterking. Op 1 maart organiseert de club een informatieavond.

Er is slechts één vereiste: De dames die willen meespelen bij het nieuw te vormen Dameselftal moeten 14 jaar of ouder zijn. “Naar ervaring kijken we niet”, zo vertelt voorzitter Peter Nies van Hoger Op Molenbeersel. “Je ziet vaak dat dames zich aanmelden die in het verleden ook al gevoetbald hebben en het na enkele jaren rust weer willen oppakken.”

Momenteel heeft de club een tiental aanmeldingen binnen. “We willen op 1 maart informatie geven over het nieuwe elftal, maar willen ook graag horen van de aspirant-leden hoe zij hier tegenover staan en wat zij van de club verwachten”, aldus Nies.

De info- en inschrijfavond vindt op 1 maart om 20.00 uur plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here