Zevende Modelautobeurs in Maaseik

Het is auto’s voor en auto’s achter bij Luc Martens. Hij staat ermee op en gaat ermee naar bed. “Ik ben er zo door gepassioneerd dat ik jaarlijks een modelautobeurs organiseer in Maaseik”, zo geeft hij aan. Ook dit jaar zal hij bij Sint Jansberg op zondag 30 april een Modelautobeurs organiseren.

Scholengemeenschap Harlindis en Relindis stelt jaarlijks een grote ruimte ter beschikking. “Hier kunnen de honderden bezoekers uit de verre omgeving terecht om alles te bekijken”, zo vertelt hij.

Martens organiseert deze beurs voor de zevende maal. “Er is een mogelijkheid tot aankoop, verkoop en ruil. We hebben dit jaar zelfs de mogelijkheid om electronisch te betalen”, aldus de organisator die al druk doende is met de voorbereidingen. “Omdat het voor de zevende maal georganiseerd wordt, staan we al goed op de kaart en wordt het leggen van contacten eenvoudiger, maar… het blijft een uitdaging”, zo besluit hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here