LRM Radio brengt de Valentijn-top 40

LRM radio

Valentijn zal bij Radio LRM in Maaseik aandacht krijgen. Deze dag zal tussen 13.00 en 16.00 uur de ‘Valentijn Top 40’ uitgezonden worden, die luisteraars zelf kunnen samenstellen.

Programmamaker Marc Fincken zal de hitparade presenteren: “We roepen de luisteraars van de zender op om hun drie meest-romantische nummers aan ons door te geven”, zo vertelt de programmamaker die al vele jaren actief is bij de zender in Maaseik.

“Het is niet de eerste keer dat we dit doen. Met speciale dagen maken we als zender vaker specials, zoals ook met Valentijn.”

Marc Fincken heeft zelf ook iets met romantische muziek. “Daar kun je af en toe zo lekker bij wegzwijmelen”, vertelt hij. Op de vraag welk romantisch nummer zijn absolute favoriet is, hoeft hij niet lang na te denken: “Dat is Heaven van Bryan Adams”, zo besluit hij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here