Senioren kunnen op zeilcursus

Senioren van vijftig jaar of ouder die wonen in Bocholt, Bree, Kinrooi, Maaseik, Meeuwen-Gruitrode, Opglabbeek of Peer, kunnen op een wel héél aparte wijze genieten van de Maasplassen. De gezamenlijke Buurtsportdiensten organiseren een zeilcursus voor deze doelgroep.

Met ‘Start to Sportelsail’, georganiseerd door de Buurtsportdiensten, Sailcenter Limburg en Sport Vlaanderen, wordt het zeilen in zes lessen geleerd. Een eigen zeilboot is ook niet nodig, die wordt tijdens de les ter beschikking gesteld.

Op donderdag 20 april is er een informatiebijeenkomst bij Sailcenter Limburg in Kinrooi. Daar zullen zeilers en toekomstige zeilers elkaar ontmoeten en zullen de mooie momenten op het water rijkelijk gaan vloeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here