Kids Actief Maasgouw van start

Maasbracht was al langer bekend met Kids Actief Maasbracht; een naschools activiteitenaanbod op het gebied van cultuur en sport. In de andere kernen van Maasgouw bestond de naschoolse sportopvang. De succesvolle opzet van Maasbracht, een gecombineerd aanbod van sport én cultuur, wordt vanaf februari toegepast in de hele gemeente onder de naam Kids Actief Maasgouw.

Kids Actief Maasgouw is een initiatief van alle basisscholen, buitenschoolse opvang (BSO’s), Myouthic, Bibliocenter en Menswel in de gemeente Maasgouw. Samen met diverse sport en cultuuraanbieders wordt er een activiteitenprogramma gemaakt. Het is een breed aanbod, van streetdance en hiphop voor de bovenbouw tot een tovenaarsmiddag voor de kleintjes, muziek maken voor de middenbouw en diverse sportclinics die voor vrijwel alle basisschoolkinderen geschikt zijn. Het biedt kinderen de mogelijkheid om zich in hun vrije tijd verder te ontwikkelen en te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.

De naschoolse activiteiten van Kids Actief Maasgouw zijn bedoeld voor alle kinderen uit de gemeente en worden aangeboden voor onderbouw, middenbouw en bovenbouw van de basisscholen. De activiteiten vinden telkens plaats tussen 16.00 en 17.00u op verschillende locaties. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here