Kinrooise schrijvers in de bib

2016 was een erg creatieve periode voor een aantal Kinrooise auteurs. Ludo Vanreyten schreef ‘Paradijsvogels bestaan niet’. Ilse Jacobs pende ‘I tri therefore I am’ bij elkaar. Jordy Hendrikx gaf ‘Dit is waarom wij leven’ uit en Dorien Breukers schreef ‘De Amerikaanse droom’ en ‘Truckersvrouw’. Op woensdag 8 februari zet de bib deze Kinrooise schrijvers om 20.00 uur in de spotlights.

De auteurs stellen alle vier hun boek aan de belangstellenden voor en worden geïnterviewd door Hubert Van Eygen. Ze vertellen over het tot stand komen van hun boek, hun inspiratiebronnen, de weg die ze hebben afgelegd om hun boek te publiceren, en zo meer.

Deelnemen aan deze avond is gratis. Inschrijven kan via bibliotheek@kinrooi.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here