Volksraadpleging in Opoeteren

Ruim 3.000 inwoners van Opoeteren hebben onlangs een uitnodiging ontvangen om vandaag deel te nemen aan een Volksraadpleging. Inzet is het al dan niet afsluiten van drie straten in Maaseik.

Het gaat om afsluiting van De Donkerberg, de Jonkersweg en de Driepaalweg. Het voornemen van het stadsbestuur is om hier door middel van het plaatsen van een slagboom het doorgaande verkeer te weren. Het gemeentebestuur geeft aan de uitslag van deze bevraging te gebruiken bij het maken van een voorstel voor de gemeenteraad. Alle inwoners van achttien jaar of ouder die in Opoeteren wonen, mogen (mits ze een geldig legitimatiebewijs meebrengen) tussen 10.00 en 12.00 uur in ‘De Riet’ hun stem uitbrengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here