House of Artistry winnaar Bronzen Eikenblad

Tijdens de Avond van het Bronzen Eikenblad, in een organisatie van Ondernemersvereniging UNIZO Maaseik is House of Industry de winnaar van het Bronze Eikenblad geworden. De medewerkers van deze kapsalon uit Maaseik waren aangenaam verrast tijdens deze tiende editie.

Ook het aanwezige publiek in de Maaseikse Lotto Dome, had een rol. De publieksprijs ging naar Restaurant Oud Oteren uit Neeroeteren. De derde genomineerde, Salon Roger, werd officieel houder van het HIB (Hand Made In Belgium). Een tienkoppige jury van zelfstandige ondernemers heeft zich enkele maanden geleden gebogen over de deelnamedossiers van de bedrijven op de shortlist, met informatie over historiek, argumentatie en toekomstvisie.

Foto: Unizo Maaseik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here