Steen tegen armoede in Kinrooi

De armoedecijfers in Belgisch-Limburg zijn nog steeds verontrustend, ondanks de vele inspanningen in de verschillende Limburgse gemeenten. Om de strijd aan te gaan kreeg de gemeente Kinrooi recent de Steen tegen armoede overhandigd.

Om de strijd tegen armoede kracht bij te zetten heeft de provinciehoofdstad Hasselt als eerste Limburgse gemeente een Steen tegen armoede geplaatst op het Kolonel Dusartplein. Deze steen werd enige tijd geleden, op 10 oktober 2016, de werelddag van verzet tegen armoede, feestelijk ingehuldigd.

Ook Kinrooi engageert zich in de strijd tegen armoede. OCMW-voorzitter Anita Meerten kreeg een zelfde steen uit handen van Katleen Caymax. Het voornemen is deze steen een plaats te geven in het Sociaal Huis.

Foto: Gemeente Kinrooi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here