Zeven aanhoudingen bij aantreffen hennepplantage

De politie heeft zeven personen aangehouden nadat donderdagmorgen 22 december een hennepplantage werd ontdekt in een woning aan de Pastoor Rayenstraat in Sittard.

De politie kreeg via Meld Misdaad Anoniem een anonieme melding over een mogelijke plantage in de woning. Ter plaatse ging de politie de woning binnen en trof zeven personen aan, de bewoner en zes personen die hennep aan het knippen waren. Het gaat om vijf mannen en twee vrouwen. Op de bovenverdieping van de woning werden twee hennepplantages aangetroffen met in totaal ongeveer 250 hennepplanten. De planten en apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

De zeven verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Bij de hennepkwekerij was er ook sprake van diefstal van stroom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here