Vijf Limburgse hotels moeten Hampshire-titel inleveren

De Nederlandse hotelgroep Hampshire Hotels stopt met de licentieformule om eigen merk scherper te positioneren. De groep, die momenteel bestaat uit 55 hotels waarvan 33 met een licentieovereenkomst, stopt met de franchiseformule. Van de zes Hampshire Hotels in Limburg, is alleen Hampshire Designhotel in Maastricht een eigendomshotel. De overige vijf hotels (Boshotel Vlodrop, Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch, Hotel Fitland in Sittard, Kasteel Doenrade en Hotel Voncken in Valkenburg) zullen uiterlijk in 2020 niet meer de naam Hampshire voeren.

De nieuwe koers is gericht op het scherper positioneren van het merk en het verhogen van de kwaliteit. De licentieactiviteiten worden afgebouwd en uiteindelijk per 2020 volledig beëindigd.

Foto: Hotel Doenrade

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here